My Untold Garrix Experience

Scriu acum, dupa mai bine de 2 luni de la eveniment, dar sincer sa va spun, am avut nevoie de tot timpul asta ca sa pot sa scriu ceva. Trairile au fost prea intense ca sa pot sa le asez cumva in pagina. Fericirea nu se poate descrie in cuvinte, iar atunci am fost cea mai fericita.

Despre Untold nu cred ca trebuie sa va spun prea multe. Este cel mai mare festival din Romania si chiar si din Europa. Anul acesta a adunat cei mai buni DJ ai momentului, dar si artisti consacrati precum Hurts, Ellie Goulding, John Newman etc. Se desfasoara deobicei la inceputul lui august in Cluj Napoca.

Startul festivalului Untold a fost unul cum nu se putea mai bine: Dillon Francis, Dannic, Hardwell si Axwell ^ Ingrosso... Axwell & Sebastian Ingrosso, nu am sa uit niciodata setul vostru.

Ziua 2 a fost un blur. Atatia artisti buni, parca era prea mica scena pentru ei. Ellie Goulding, Don Diablo, Lost Frequencies, Tujamo si nu in ultimul rand fratii nostri preferati Dimitri Vegas &Like Mike.

Ziua 3, conform traditiei ii e dedicata lui Armin Van Buuren. Nu a dezamagit. Inaintea lui au urcat pe scena Hurts, Tinie Tempah, Sunnery James & Ryan Marciano si Marshmello (love love love).

Ziua 4 a inceput devreme. Undeva pe la 7 dimineata in Aeroportul din Cluj. Acolo, l-am intalnit pe Martin. ( Despre asta, mai incolo). Pe scena au urcat Redfoo, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Steve Aoki si MARTIN GARRIX. Si-a facut si ploaia aparitia pe la ora 1, dar asta nu oprit petrecerea.

Sunt garrixer de mult timp, iar prin intermediul festivalului am intalnit si alti oameni care impart acceasi pasiune ca si mine. Asa le-am cunoscut pe Andreea, Alexandra, Adriana, Laura, Oana si Pogo. 7 fete din diferite parti ale tarii. Varste diferite, hobby-uri diferite, iar acum PRIETENE. La un moment dat, ne-am propus sa facem orice ne sta in putinta sa il intalnim pe Martin si asta am si facut. Am adunat informatii, am facut un plan si l-am dus la bun sfarsit. Asa am ajuns duminica dimineata pe la 7 in Aeroportul din Cluj Napoca desi nu plecam nicaieri. Acolo a ajuns si Martin extrem de obosit dupa un show in Estonia, dar asta nu l-a oprit sa isi petreaca cateva minute cu noi. Era descult, ochii abia ii tinea deschisi. Nu a contat. Ne-a salutat frumos, a intrebat ce facem si a propus instant sa facem o poza. Am facut o poza de grup, iar apoi am primit fiecare cate un autograf (eu recunosc ca am fost mai norocoasa si am primit doua). Am mai vorbit putin, ne-a multumit si a zis ca ne vedem la festival. Iar la festival a fost…WOW. Ploaia nu ne-a oprit pe mine si pe restul 80000. Nimic nu cred ca ne putea opri.

Inainte de festival, eu si fetele am pregatit un mic cadou pentru Martin care a ajuns la el printr-o tipa tare de treaba de la Untold. Ne-a inteles nebunia si a facut tot posibilul sa ne ajute. Si-i multumim. Enorm.

De atunci s-au intamplat multe. Oana si Laura au fost la Ushuaia Ibiza sa il vada pe Martin. Martin a lansat 2 melodii: “Pizza” si “Forever“. Si a fost ziua mea, iar Martin mi-a urat “La multi ani!” pentru a doua oara.

 

In final, vreau sa ii multumesc lui Tudor pentru tot!

Multumesc fetelor pentru amintirile facute impreuna!

Si nu in ultimul rand, multumim Dora pentru tot sprijinul oferit!

Instagram
Twitter